avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Creditare persoana fizica firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Creditare persoana fizica firma

Buna seara,
Am si eu o problema legata de o factura.
Astazi am achizitionat marfa de la un magazin si pentru ca nu mi-au ajuns banii cash factura a fost achitata de un prieten cu cardul lui. La aceasta factura am primit doar chitanta de la POS fara bon fiscal astfel fara dovada ca a fost achitata. Cum pot regla aceasta problema in contabilitate.

Mii de multumiri.

PS Cu cei de la depozit nu am ajuns la nici o concluzie sistemul lor neemitind bonuri fiscale la facturi achitate cu cardul.
Cel mai recent răspuns: arpad21 , utilizator 12:37, 6 Aprilie 2014
Faceti un decont de cheltuieli.
AlexInter a scris:

Faceti un decont de cheltuieli.

ok. asta am inteles.
dar daca acest prieten nu are nici o calitate in firma se poate face acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Obligativitate eliberare bon fiscal Zagoni Zagoni Buna ziua! Am intampinat o problema la un magazin de piese electronice, si anume: Am cumparat piese in valoare de 125 Ron, pentru firma, la care lucrez, ... (vezi toată discuția)
Emitere bon fiscal / bon pos / factura fiscala vasy_282828 vasy_282828 Am o masina pe firma cu contract de comodat.Am efectuat la un service auto o reparatie.Mi s-a emis factura fiscala,deviz si bon POS.Factura a fost emisa ... (vezi toată discuția)