avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Transfer detinut din Italia in Romania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Transfer detinut din Italia in Romania

buna seara,as dori sa stiu daca o persoana care este arestata in italia,cu o sentinta definitiva de 3ani si 6 luni din care executati 2 ani si 4 luni cerand transferul in romania poate fi eliberata condtionat?
Cel mai recent răspuns: mariomario , utilizator 11:43, 7 Aprilie 2014
Daca ajunge in Romania e supusa legii romane.
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit time served in sua, cum procedez mai departe ? stef56 stef56 dupa 2 ani si 2 luni de arest preventiv in sua, am primit ( in urma recunoasterii vinovatiei) o sentinta de time served adica ceea ce am executat este egal cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în ... Rareș Andrei Rareș Andrei Bună ziua am și eu o întrebare soțul meu este arestat în Germania as vreau și eu sa ma ajutați cu un răspuns este arestat pentru conducere fără ... (vezi toată discuția)
Decret 507/2010 irina-violeta irina-violeta va rog din suflet imi puteti zice ce schimbari de pedepse a dat acest decret 507/2010 aplicare 275/2006 va multumesc mult.o zi buna (vezi toată discuția)