avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe imobil pentru veteran de razboi?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe imobil pentru veteran de razboi?

Am un contract de vanzare cumparare cu intretinere din 2007( asigurarea unui trai decent, linistit.....pe viata.), la semnarea contractului i-am platit o treime din valoarea casei, plus costul actului. Persoana a decedat de curand, si vrand sa vand casa am aflat - de la ghiseu - ca am de plata impozitul din 2007, in ciuda faptului ca acasta persoana era scutita de impozit , fiind urmas de veteran de razboi. Mentionez ca nu am primit nicio instiintare in acesti ani . (nici eu, nici mortul) ... toate facturile fiind pe numele decedatului , chiar a dus toate actele ca sa fie scazut. A GRESIT FUNCTIONARUL ? EXISTRA VREO SANSA IN INSTANTA ? PRIMAR ?....SAU MAMA LOR DE TAXE
Ultima modificare: Duminică, 6 Aprilie 2014
alexttt, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexttt , utilizator 01:23, 6 Aprilie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Texe urmasi veteran de razboi Respect968 Respect968 Buna seara! vreau sa stiu si eu daca sunt scutit de impozitele de la primarie (casa, pamant) ca nepot al unui veteran de razboi care nu mai e in viata...bunica ... (vezi toată discuția)
Sunt scutiti de impozite urmasii veteranilor de razboi ? paula.bumbara@gmail.com paula.bumbara@gmail.com Tatal meu a fost veteran si a decedat in 18noiembrie 2010 si mama in 21sept.2016.Pot beneficia de scutire de impozite ca urmad de veteran ? (vezi toată discuția)
Dacă mama era scutită de taxe și impozite era normal sa plătesc și eu la primărie? Vasile Apostu Vasile Apostu Bună ziua mă numesc Apostu Vasile locuiesc în Loc.Buhaiesti com.Vulturesti jud.Vaslui problema e următoarea am locuit din anul 2004 cu familia mea într-o ... (vezi toată discuția)