avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Oprire furnizare agent termic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Oprire furnizare agent termic

Presedintele asociatiei de proprietari vrea sa opreasca furnizarea caldurii in apartamente, pe baza unui articol aparut intr-un ziar de stiri mondene si as vrea sa stiu care este legea care ii permite sa faca acest lucru avand in vedere ca acolo nu este specificata nicio lege.
Din analiza facuta de mine nu am gasit decat Legea 325 din 2006. Legea serviciului public de alimentare cu energie termică, publicată în Monitorul Oficial nr. 651 din 27.7.2006 si HOTÃRÎRE Nr. 425 din 20 iulie 1994 privind aprobarea Regulamentului pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice.
Daca mai stie cineva de existenta altor reglementari legale v-as fi profund recunoscatoare.

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:34, 6 Aprilie 2014
Hotararea de a se opri furnizarii agentului termic la nivelul asociatiei se ia fie in AG, fie discretionar de catre presedinte sau administrator.

Nu veti gasi nicaieri in legislatie ca presedintele are in atributii oprirea caldurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nepornire caldura din subsol Milus Milus Am si eu o intrebare. Ce trebuie facut pentru ca sa beneficiez de caldura in apartament, deoarece presedintele asociatiei nu vrea sa-i dea drumul spunand ca ... (vezi toată discuția)
Oprirea caldurii stefaniaerica stefaniaerica As vrea sa stiu daca asociatia de proprietari are dreptul sa opreasca caldura de la subsol daca nu sunt toti locatarii de acord? X-( Tin sa mentionez ca doar 5 ... (vezi toată discuția)
Distributie energie termica miki50 miki50 Ca proprietar in cadrul unei asociatii de proprietar, ce lege imi da dreptul la incalzirea prin sistem centralizat, in ce conditii si in ce cazuri ... (vezi toată discuția)