avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Semnatura falsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Semnatura falsa

Buna ziua,
In urma solicitarii inchiderii unui card, o persoana din cadrul unei banci mi-a falsificat semnatura, insa sustine in continuare ca eu am venit si am semnat.
In ziua aceea eu am fost la facultate, deci se poate vedea pe camere ca in ziua semnaturii nu am fost prezenta in acea banca. Mai mult decat atat banca mi-a solicitat bani pentru deschiderea unui cont pe care eu nu l-am solicitat. Cum pot actiona banca in instanta? Si daca dupa parerea dv am sorti de izbanda?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 12:23, 6 Aprilie 2014
Buna ziua,

Pentru a invoca imprejurarile descrise de Dvs. in cadrul unei actiuni civile, trebuie sa stabiliti mai intai care este prejudiciul, pierderea Dvs. efectiva (narura, cuantum, efecte colaterale, etc.).
Dupa aceea trebuie sa va stabiliti probatoriul cu care sa va sustineti pretentiile.
Deliberati in forul interior si decideti.
Contactati apoi un avocat
Ultima modificare: Duminică, 6 Aprilie 2014
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate depozit colateral credit prima casa eugenpn eugenpn Buna ziua, Va rog mult de tot, daca stie cineva, sa imi raspunda la urmatoarea intrebare: in august 2010 am semnat un contract de credit pt achizitionarea ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa elnyy elnyy Va rog mult sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Sotul meu a facut un imprumut foarte mare la banca si avand nevoie si de aprobarea mea pentru a-l ... (vezi toată discuția)
Este sau nu cazul probei cu expertiza eugen82 eugen82 Intr-un proces in care sint reclamant, la dosar se afla o adresa semnata de un functionar al unei banci prin care se atesta o situatie de fapt esentiala pt. ... (vezi toată discuția)