avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda auto Ungaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda auto Ungaria

Am luat o amenda de 20.000 de forinti (80 de euro mi-a zis politistul ca face ) aproape de granita Bors acum 2 zile .
1. Vreau sa o platesc din tara dar problema e ca nu stiu cum + ca am pierdut cele doua hartii pe care mi le-a dat la mana .
2. In caz de neplata ce se intampla ? imi vine acasa amenda ? o platesc cand mai trec pe la vama sau la un viitor control ? platesc penalitati ?
Ultima modificare: Duminică, 6 Aprilie 2014
prasleacelvoinic, utilizator

Alte discuții în legătură

Alcool la granita tarabutanicolai tarabutanicolai Pe data de 9 ianuarie am trecut granita in Ungaria pe la Bors,pentru a merge la lucru in Belgia ;la granita vamesii ungari au oprit microbusul si am fost ... (vezi toată discuția)
Amenda metrou in budapesta Stefania234 Stefania234 Buna ziua, ZIlele trecut am luat o amenda la metrou din Budapesta, avand bilet, dar nevalidandu-l. Intentia noastra nu a fost de frauda, intrucat ne-am ... (vezi toată discuția)
Caz penal sau ... 84mry 84mry Buna seara, vreau sa stiu ce-mi se poate intampla in conditiile in care sefa mi-a dat 22000 eur sa platesc niste facturi restante la serviciu si am facut ... (vezi toată discuția)