avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Caz penal sau ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Caz penal sau ...

Buna seara,
vreau sa stiu ce-mi se poate intampla in conditiile in care sefa mi-a dat 22000 eur sa platesc niste facturi restante la serviciu si am facut hartie ca mi i-a dat imprumut, dar acum ma streseaza in fiecare zi sa-i dau iar de 4 luni nu am luat salar nici un leu si pe langa banii acestia in noiembrie ea nu era acasa si am fost la sotul ei si am cerut 2000 eur el mi-a bus borsa in brate si eu am luat mai mult de 2000 eur ca sa fie treaba buna la serviciu ca nici acum nu am inteles cum s=a ajuns aici si pt acesti bani am dat o declaratie de mana in care scrie ca in loc de 2000 am luat 4000 eur.ei tot ce vor e sa recupereze banii eu nu am nimic pe numele meu decat un ap luat cu prima casa pe 25 de ani, dar efectiv sunt stresata sisunt amenintata zilnic in conditiile in care le-am spus ca daca vor sa recupereze banii sa ma lase sa plec si nici nu vor sa ma lase sa plec ca treaba la serviciu mi-am facut-o bine numai ca lipsa baniilor a fost din cauza ca am facut un bine si totul parca s-ar fi intors impotriva mea. eu vreau sa stiu daca se duce la politie ma aresteaza sau daca ma da in judecata, ce pedeapsa as primi nu pt cei 22000 eur pt banii care mi s-au pus in brate si in loc de 2000 eur am luat 4000 eur.va multumesc
Cel mai recent răspuns: 84mry , utilizator 09:55, 9 Decembrie 2014
Daca are contract de imprumut se considera imprumut.
E greu procesul insa daca aveti dovezi ca ati platit facturile cum ziceti.
Cazul nu se vede a fi penal.
Povestiti cu inceputul.. ce facturi ati platit dvs de 22000 de euro si la care serviciu ?
si cum vine asta ce o spuneti in continuare ?
si am fost la sotul ei si am cerut 2000 eur el mi-a bus borsa in brate si eu am luat mai mult de 2000 eur ca sa fie treaba buna la serviciu

am dat o declaratie de mana in care scrie ca in loc de 2000 am luat 4000 eur.

pai n-ati scrieti dvs ?
Scrieti povestea de la inceput .. cat datorati, pt ce , ce ati facut cu banii, ce bine ati vrut sa faceti si cum s-a intors impotriva dvs..

ca nici acum nu am inteles cum s=a ajuns aici

daca dvs nu intelegeti.. noi nici atat.
Ca ar fi numai chestie de civil, nu-i bai.. dar, daca e penal ?Poate fi vb de delapidare, de neglijenta.. ziceti ce si cum.

s-a ajuns la suma asta de 22000 eur pt ca eu in 3 ani nu am tinut niciodata cont de cat profit am facut la serviciu si nici de cati bani imi cereau sefii si nici ei nu au controlat, dar asta mai putin conteaza pt. ca este vina mea, mie imi este frica de banii sefului adica ca omul mi-a pus borseta cu banii in brate si mi-a spus sa iau ce-i 2000 si am luat 4000 eur, ma poate baga la furt?
Nu am contract de imprumut doar o hartie de mana precum ca mi-a dat suma imprumut si atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare in concubinaj istvanocsi istvanocsi buna,as dori sa comentati va rog ,daca am procedat bine sau nu!???Dupa 24 de ani de casatorie am divortat (in 2005).am un fiu care are acum 21 ani,si este la ... (vezi toată discuția)
Pot fi executata silit de doua ori pt acelasi lucru. in hot jud ... RaluNiko RaluNiko Pot fi executata silit de doua ori pt acelasi lucru. In Hot Jud mi a fost anulată somatia si executarea nr,,,. Si întoarcerea executării silite dar nu si ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati gaby507 gaby507 In 2008 i-am dat 4000 ron imprumut unui coleg, ca are nevoie urgent, ca face un imprumut la o banca si ca imi va da inapoi 8000 ron in termen de 2 luni. ... (vezi toată discuția)