avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... micsorare pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

micsorare pensie de intretinere

daca in anul 2000 am divortat de prima sotie, din casatorie rezultand un baiat, pentru care am fost obligat sa platesc lunar 25% din venituri, iar in anul 2007, mi s-a nascut un al doilea copil, din a doua casatorie, voi putea cere micsorarea pensiei de intretinere pentru primul copil cu efect retroactiv, de la data nasterii celui de-al doilea copil (2007), avand in vederea ca am introdus cerere de micsorare abia anul acesta in martie?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: INOCENTIA ZISSU , Consilier juridic 15:01, 29 Aprilie 2009
Cu efect retroactiv nu.
De micsorat, se va micsora avand in vedere cel de al II-lea copil
Inocentia
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez sa se reduca plata pensiei alimentare de la 25%la 15% ral-alexandra ral-alexandra in luna noiembrie 2007 am divortat . la momentul acela aveam un copil in varsta de 13 ani in urma divortului copilul a ramas la mama iar eu sa platesc 25% din ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere la doi copii dildi dildi buna ziua, in anul 2007 am divortat. Din prima casatorie am o fetita, pentru care platesc pensia de intretinere 120 lei / dintr-un venit de 550 lei /. In anul ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie intretinere minor qween35 qween35 Buna ziua! Sper sa ma ajute si pe mine cineva cu un raspuns! Sotul meu plateste pensie de intretinere pt copilul din prima casatorie 25% din venitul net lunar. ... (vezi toată discuția)