avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radar fix Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radar fix Germania

Nu sunt sigur dar am fost blitat de un radar fix in Germania ( o camera cu o lumina rosie + blit pe partea dreapta a drumului ) , eram in limita de viteza regulamentara totusi nu inteleg de ce m-a blitat ..
Treaba e ca nu m-a oprit nimeni si masina nu e a mea si nici pe vreo firma . In cazul unei amenzi cui ii vine amenda acasa ?
Ultima modificare: Duminică, 6 Aprilie 2014
prasleacelvoinic, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:44, 6 Aprilie 2014
prasleacelvoinic a scris:
... eram in limita de viteza regulamentara totusi nu inteleg de ce m-a blitat ..

:)) curios. mai greseste si neamtul (nu ma gandesc ca a facut-o intentionat) ..

prasleacelvoinic a scris:
Treaba e ca nu m-a oprit nimeni si masina nu e a mea si nici pe vreo firma . In cazul unei amenzi cui ii vine amenda acasa ?

Proprietarului ... i-ati facut un frumos cadou (involuntar bineinteles) ..

P.S. Stati linistit, au trecut si altii prin asta ... vine amenda, frumos este sa o platiti dvs caci ati fost la volan si gata, trece, se da uitarii ...

Sefu era cu mine-n masina , s-a uitat la vitezometru' si a tacut din gura . Eu m-am uitat la el , el la mine nu stiam niciunu de ce am fost blitat :|
Ultima modificare: Duminică, 6 Aprilie 2014
prasleacelvoinic, utilizator
Cu aceasta informatie nu aduceti niciun plus in favoarea dvs. (poate doar declaratia sefului in calitate de martor la o eventuala contestatie in instanta germana). Mai precis ce vreti sa spuneti?

P.S. Poate v-ati speriat degeaba si blitzul respectiv era de la vreo trecere de pietoni (in Germania mai sunt astfel de semnale luminoase pe langa trecerile de pietoni) ...
Poate era vreo promotie la fotografii pe autostrada!

Sefu (...), s-a uitat la vitezometru' si a tacut din gura. Eu m-am uitat la el , el la mine :console:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neoprirea la agentul de circulatie. CGSebastian CGSebastian Etapele sunt urmatoare: Deplasandu-se pe drumul A, conducatorul X ruleaza cu o viteza peste limita maxima admisa, din fata sa vine o masina a politiei dotata ... (vezi toată discuția)
Radar la semafor în germania Florin2394 Florin2394 Buna ziua,am o nedumerire.sunt in germania de ceva vreme si până acum nu mi sa intamplat dar astăzi am venit obosit de la munca si la un semafor nu am fost ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat neacordare prioritate pietoni AlexAFP AlexAFP Buna seara. Azi mi s-a intamplat ceva extrem de frustrant: Pe DN1, intr-o localitate, fiind pe banda 2, mergand regulamentar si avand o masina in dreapta ... (vezi toată discuția)