avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire, cedare cota
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire, cedare cota

Buna ziua ! mama mea a decedat acum 13 ani dupa care am facut succesiunea ,mostenitorii fiind tata si noi 3 surori .Acum noi am dori sa stim daca tata traieste in concubinaj cu o alta femeie ar putea sa cedeze partea lui acesteia fara ca noi sa stim ?Ei nu sunt casatoriti legal ,doar traiesc impreuna in casa mostenita si daca se poate ,cum am putea sa aflam noi daca a cedat partea lui ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:47, 7 Aprilie 2014
La primarie si oficiul de Cadastru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are vreun drept sora mea vitrega din acelasi tata la succesiunea pe care mama mea o face din timpul vietii ei...? ContSters414114 ContSters414114 as dori niste lamuriri cu privire la succesiune, mostenire.. sunt nascut in 1979 dintr-o relatie de concubinaj dar inainte de 79 tatal meu a avut o alta ... (vezi toată discuția)
Mostenire,succesiune intre surori vitrege camelia_t camelia_t Buna seara Va rog sa ma ajutati pentru ca m-am interesat in aceasta speta si am primit o gramada de raspunsuri, nici unul la fel ! Am o verisoara (mama ei ... (vezi toată discuția)
Succesiune Florin_Eugen Florin_Eugen Buna ziua , Intrebarea este : tatal meu a decedat , eu mama si sora vrem sa facem succesiunea. Tatal meu a avut o sora , iar fiul acesteia are drept la ... (vezi toată discuția)