avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incasari zilnice de pana la 10000 lei/persoana fizica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incasari zilnice de pana la 10000 lei/persoana fizica

Buna ziua. Am si eu o nelamurire. In cateva saptamani urmeaza sa perfectez actele de vanzare/cumparate pt un imobil in calitate de vanzator. In ziua semnarii actului voi primi suma de 50 000 euro. Pentru a nu incalca noua lege , cum este indicat sa procedez cu privire la incasarea contravalorii imobilului? Multumesc anticipat.
Prin transfer bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al doilea avans pe baza unui contract de vanzare cumparare DanCI85 DanCI85 Buna ziua, In urma cu ceva vreme am semnat un antecontract de vanzare-cumparare (in calitate de promitenti cumparatori) pentru un imobil ce urmeaza a fi ... (vezi toată discuția)
Uregent - contract v-c cu plata in rate, a unui imobil cu ipoteca la banca - clauze IuliaCo IuliaCo Buna ziua, Va rog mult, o parere despre claritatea si pertinenta clauzelor. Precizez ca eu sint cumparatorul, avansul in ziua semnarii este 50% din pretul ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament de la un dezvoltator carmenalinamihai carmenalinamihai buna ziua, as vrea sa ma ajute cei cu studii juridice cu o informatie! doresc sa achizitionez un apartament cu bani cash, fara credit bancar de la un ... (vezi toată discuția)