avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificate de nastere - inregistrare tardiva
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificate de nastere - inregistrare tardiva

Buna ziua. As dori sa stiu cum procedez in cazul in care o mama si-a trecut la nastere ambii copii, unul pe numele surorii si unul pe numele verisoarei.(mentionez ca mama la acea data nu detinea un cetificat de nastere).
In acest moment doreste sa isi treaca copii pe numele ei. Unde trebuie sa ma adresez?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:50, 9 Aprilie 2014
Ori nu stiti detaliile cele mai importante ori nu vreti sa le spuneti. Ce povestiti dvs. ca s-a intamplat este imposibil.

Daca acum are acte si o situatie materiala buna sa ii adopte si gata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea nou nascutului adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, Care sunt actele necesare pentru inregistrarea nou nascutului , in cazul parintilor necasatoriti . Multumesc! [pt tot ce tine de indemnizatie, ... (vezi toată discuția)
Inregistrare tardiva a nasterii - calitate procesuala cassy cassy buna seara! mama care nu a declarat in termen de 1 an nasterea (nu avea act de identitate valabil si necasatorita) poate da in judecata Primaria - serviciul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare tardiva a nasterii ionuti876 ionuti876 Buna seara Sunt major si doresc sa deschid singur actiune pentru inregistrare tardiva a nasteri. Am toate actele parintilor certificatele de nastere ... (vezi toată discuția)