Buna ziua as dori sa va intreb legat de o problema si anume bunica mea a vrut sa vanda un teren unei persoane si a facut o promisiune de vanzare cumparare incheiata intre ea si persoana respectiva fara martori si fara a merge la notar deoarece inca nu era dezbatuta mostenirea dupa mama sa decedata.
Problema este ca eu nu sunt deacord sa mai vand acel teren deoarece persoana respectiva nu i-a oferit pe acel teren nici jumatate pretul cat se vinde in mod normal,practic acea persoana voia sa ia 6 hectare de teren cu 2.000 lei hectarul de fanat si 4.000 lei cel de arabil,2 hectare fiind arabil iar 4 fanat.
As dori sa stiu cum as putea proceda pentru a nu-i vinde acelei persoane pe nimic atata pamant?
Ma poate da in judecata pe baza la acea hartie daca nu este facuta in fata unui notar,daca nu mai sunt deacord sa-i vand terenul?
Va multumesc,anticipat.
Dar a fost facuta doar intre ei doi fara martori. Nu este un act legal in fata unui notar care trebuie respectat. Eu as vrea sa-i intorc banii persoanei respective pentru ca nu vreau sa-i mai dau terenul. Sa mearga sa fraiereasca pe altii.
Atacare donatie
cana
buna ziua! am donat partea mea de mostenire , casa si teren fratelui meu, in schimbul unui teren arabil 2.5 ha , fratele nu mai este deacord cu schimbul, si ... (vezi toată discuția)