avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nedreptate !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nedreptate !

Buna ziua,
Am o vecina foarte bolnava suferinda de pareza si dementa.Femeia aceasta a avut grija de mine cand eram mica si acum nu pot suporta ceea ce i se intampla! De multi ani si'a facut testamentul care o denumeste pe fina dansei singurul beneficiar al casei sale dupa deces. Problema mea este ca aceasta "distinsa doamna" nu se intereseaza deloc de soarta batranei si abia asteapta sa moara ca sa poata intra in posesia apartamentului. In tot acest timp,mama mea este singura care are grija de dansa,fiind imobilizata la pat. Se chinuie foarte tare,e greu sa aibe grija de un batran in starea aceasta,dar inima nu o lasa sa fie indiferenta. Intrebarea mea este: unde/cui ne putem adresa pentru ca acesti oameni de nimic sa poata fi decazuti din drepturi. Este posibil asa ceva in conditiile in care batrana nu mai este in toate mintile? Sau pot acestia sa fie obligati prin lege sa aibe grija ei? Pentru ca vin,îi incaseaza pensia si pleaca..este revoltator !
Va multumesc anticipat !
Simona
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:19, 7 Aprilie 2014
Anuntati cazul la primarie, la DGASPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decesul debitorului obligatiei de intretinere.....ce e de facut??? licamirela licamirela Buna seara! Va rog cu respect, daca ma puteti indruma in urmatoarea problema a unei batrane: Contract de v-c, vanzatori- batranii , cumparator- fiul, pretul ... (vezi toată discuția)
Se poate rezilia un contract de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager? simona_andreea simona_andreea buna ziua, as dorii si eu un raspuns in legatura cu o problema legata de un contract de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager, incheiat intre mine si ... (vezi toată discuția)
Am 90 de ani, unde sa ma duc la varsta mea, am muncit o viata....cine poate sa-mi faca dreptate? licamirela licamirela Buna ziua, dragi forumisti! Va descriu o situatie grava din punct de vedere moral, in numele unei batrane batuta de soarta, in speranta ca ne veti da ... (vezi toată discuția)