avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizia nr. 19 a Inaltei Curti
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizia nr. 19 a Inaltei Curti

Buna ziua. As dori punctul de vedere in legatura cu Decizia 19 a I.C.C.J din 10 decembrie 2012 si publicata in M.O. nr. 51,in data de 23-01-2013. Am vizionat o emisiune pe un post de televiziune unde era invitata presedinta Casei Nationale de Pensii,unde vorbea de o adeverinta a unui pensionar in care era un tabel cu 3 rubrici:una cu salariul din C.M., a doua cu salariul realizat si a treia cu venutul suplimentar.Va rog cititi si Legea 34/1993 art.6 al2.Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: eugenchis , utilizator 21:29, 19 Aprilie 2014
Spuneti concret cazul dvs. in ce situiatie va aflati si puneti intrebarea pentru a primi un raspuns.
Buna seara. Intrebare:pot sa cer de la angajator o adeverinta in care sa fie trecute pe o coloana salarul din cartea de munca, pe alta salarul realizat si pecealalta venitul suplimentar? Se va lua in considerare la recalcularea pensiei aceasta adeverinta?(decizia 19 a i.c.c.j din decembrie 2012)Am lucrat in Cooperatia Mestesugareasca si in baza Legii 34/1993 art.6(al2) s-a retinut si virat contributia C.A.S. Va multumesc.Sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare c.a.s. eugenchis eugenchis Doresc un ajutor de la un specialist. Am lucrat in Cooperatia Mestesugareasca si in perioada 01-04-1992si01-04-2001 in Cartea de Munca au fost trecute ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie eugenia chis eugenia chis Buna ziua. Am lucrat in coop. mestesugareasca 33 de ani. In perioada 1993-2001 mi s-a retinut contributia CAS dupa salariile brute realizate si aflate in ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei pentru veniturile realizate in acord global Caraana Caraana O ruda de-ale mele a lucrat un nr. de ani in acord,veniturile acestea nu sunt trecute in cartea de munca.Cum se procedeaza ca aceste venituri provenite din ... (vezi toată discuția)