avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Studiere dosar CNSC
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Studiere dosar CNSC

in cazul unei licitatii publice ca si constatar am cerut copii dupa documente . Se poate opri furnizarea copiilor catre noi sau avem doar posibilitatea de a le studia la sediu CNSC?
Buna

Documentele se studiaza la sediul CNSC.

Laura
inseamna ca nu se pot faced copii?
Ba da poti face copii de la CNSC insa nu poti face cerere ca actele indicate de tine in vederea fotocopierii sa iti fie trimise prin posta de catre CNSC.
Buna ziua,

Se poate face cerere catre CNSC in vederea copierii actelor de la dosar, urmand ca CNSC sa va comunice data si ora la care puteti merge sa studiati dosarul (inclusiv sa xeroxati documentele din dosar).

Va multumesc,
Sorina - Elena Angheluta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul bej de a-mi comunica actele din dosarul de executare silita SzakacsEduard SzakacsEduard Buna ziua ,in data de 28.01.2016 am primit un mesaj pe tel.mobil de la banca Raiffaisen unde am contul de salar prin care sunt instintat ca asupra contului meu ... (vezi toată discuția)
Articolul 10 din legea 230/2007 c0stii c0stii Art. 10 Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces, la cerere, la orice document al acesteia. (vezi toată discuția)
Pot solicita scris parchetului ^^ fotocopierea xerox ^^ a unui dosar penal care a fost clasat ? soparla62 soparla62 Buna ziua indresnesc in a solicita un raspuns la acest subiect- Sunt parte vatamata intr-un dosar clasat Pot solicita prin cerere scrisa parchetului de pe ... (vezi toată discuția)