avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajati punct de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajati punct de lucru

Buna ziua,
firma noastra are un pct de lucru in alt judet decat sediul social(cu cif separat).
Acolo isi desfasoara activitatea 6 angajati, in al caror CIM apare angajator sediul social si in revisal sunt declarati pe cui-ul sediului social, numai la loc de munca am mentionat adresa pct de lucru.
Cand am infiintat pct de lucru am declarat cei 6 angajati care isi desfasoara activitatea acolo, iar impozitul pe salariul lor il platim tot pe cif-ul pct de lucru.
E corect? Sau trebuie tinut si revisalul separat pe cif-ul pct de lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 7 Aprilie 2014
Nu este obligatoriu sa tineti REVISAL-ul pe punctul de lucru , acesta poate fi tinut la sediul social.
Dar e corect in acest caz ca plata impozitului pe venit sa se faca la bug de stat al judetului unde se afla pct de lucru, pe cif-ul pct de lucru?
Este corect ca plata impozitului pe venit sa se faca la bugetul de stat al judetului unde se afla pct de lucru, chiar daca REVISAL-ul este tinut la sediul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control itm - relatii de munca. danielandrei danielandrei Buna ziua, avem un pct de lucru in alt judet(sediu secundar), cu cif diferit de al sediului social, dar angajatii de acolo sunt tinuti in revisal pe cui-ul ... (vezi toată discuția)
Paza - inregistrare contracte de munca cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Am urmatoarea situatie: o firma de paza, are sediul in Bucuresti, contractele de munca se fac pe Bucuresti, dar beneficiarii serviciilor de paza ... (vezi toată discuția)
D.112 punct lucru camicami camicami Buna tuturor, societatea are punct de lucru stabil Cui propriu,pentru care am depus pana acum,separat , lunar D.100 numai cu impozitul pe salarii. Cum voi ... (vezi toată discuția)