avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Schimbare grila programe cablu TV
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Schimbare grila programe cablu TV

Buna ziua,

Am primit ultima factura de la firma de cablu, in care se afla o nota prin care sunt informat ca datorita unor lucrari "de imbunatatire a serviciilor":tease:, numarul de canale pe care le receptionez in prezent prin abonamentul analog incheiat, se va reduce in cursul lunii.

Nici o alta precizare, cite sau care canale se vor reduce.

Din punctul meu de vedere, contractual cu firma de cablu, a fost incheiat in urma unei oferte, in care exista o lista clara de canale.

Cei de la firma de cablu spun ca in contract nu e precizata lista programelor.

Poate sa imi spuna cineva avizat, daca o astfel de modificare unilaterala a grilei de programe, respective a contractului, este legala?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract romtelecom (dolce) pentru eliminarea programelor din pachetul mediapro bogapostu bogapostu Buna seara, Incepand cu data de 03.01.2013, canalele trustului Mediapro, (8 canale SD si 3 HD) vor fi scoase din grila Dolce DTH a celor de la ... (vezi toată discuția)
Conditionare vanzare pachet hbo Lulica Lulica Buna seara In urma cu un an am facut un abonament pentru televiziune prin cablu. Am optat pentru pachetul de baza, analogic. Zilele trecute am fost la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract firma cablu tv mari0779 mari0779 Credeti ca se poate rezilia unilateral abonamentul cu o firma cablu tv in cazul in care de aprox o luna 6 dintre canale functioneaza numai 4 ore din 24 (intre ... (vezi toată discuția)