avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract firma cablu tv
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract firma cablu tv

Credeti ca se poate rezilia unilateral abonamentul cu o firma cablu tv in cazul in care de aprox o luna 6 dintre canale functioneaza numai 4 ore din 24 (intre 01 si 05 AM) fara a fi informat despre acest lucru in prealabil? Cei de la relatii cu clientii spun ca nu pot rezilia contractul pentru ca mai am un an si jumatate pana expira dar nici nu vor sa imi scoata din grila de programe ce 6 canale si sa imi faca reducere la abonament.
Multumesc!

[Editat - 2.11. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uita ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele. Multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2013
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:03, 8 Februarie 2013
Ar fi bine sa le faceti solicitarea in scris, nu la Relatii cu clientii, sa descrieti ce se intampla cu cele 6 canale si sa cereti reducerea pretului abonamentului.
Specificati ca in caz contrar veti cere rezilierea pentru neindeplinirea obligatiilor asumate de ei prin contract.
As zice ca veti fi contactat si veti putea negocia.
Daca alegeti sa le scrieti, pastrati o copie iar scrisoarea expediati-o cu confirmare de primire. Veti avea nevoie de dovada faptului ca le-ati semnalat problemele si nu au vrut sa ''coopereze'' - in caz ca le veti face reclamatie la ANPC.

Cititi acest topic, va poate fi de folos:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet zahariatreder zahariatreder Pun o intrebare! Poate sa ma ajute cineva cu un sfat? Cum sa fac sa anulez un contract cu firma la care am abonament. In iunie 2012 am suplimentat ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom (dolce) pentru eliminarea programelor din pachetul mediapro bogapostu bogapostu Buna seara, Incepand cu data de 03.01.2013, canalele trustului Mediapro, (8 canale SD si 3 HD) vor fi scoase din grila Dolce DTH a celor de la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)