Am castigat in instanta dreptul de a-mi fi acordat un teren in baza Legii nr.15/ 2003, pentru construirea unei locuinte. Am castigat doar dreptul. De cate ori adresez primariei sau consiliului local cand se va da acest teren, mi se comunica faptul ca primaria nu detine terenuri pentru moment si nu au fost identificate altele... Ce ma sfatuiti sa fac? Au trecut deja 8 ani.
Unu. Trebuie sa verificati daca raspunsul primariei este intemeiat sau nu. Au terenuri si nu vor sa va dea? N-au terenuri? In functie de raspunsul la cele doua intrebari putem discuta si despre o solutie. Doi. Asadar, adresati-le o cerere in temeiul legii nr. 544/2001 prin care sa le solicitati situatia terenurilor aflate in domeniul privat. In functie de localitate trebuie sa solicitati ca raspunsul sa va arate situatia pe cartiere, strazi, zone, etc. oricare alt element prin care terenurile pot fi individualizate. Trei. Dupa ce primiti un raspuns reveniti in topic pentru a vedea daca si cum se poate face ceva.
Retrocedare
emiliana
1. Tatal meu are act partaj din anul 1947 pentru casa si 28,8ha teren cu moara pe terenul respectiv si 5 ha padure. S-a emis de catre primarie -titlu ... (vezi toată discuția)