avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am castigat in instanta un drept
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am castigat in instanta un drept

Buna ziua,

Am castigat in instanta dreptul de a-mi fi acordat un teren in baza Legii nr.15/ 2003, pentru construirea unei locuinte. Am castigat doar dreptul. De cate ori adresez primariei sau consiliului local cand se va da acest teren, mi se comunica faptul ca primaria nu detine terenuri pentru moment si nu au fost identificate altele... Ce ma sfatuiti sa fac? Au trecut deja 8 ani.
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 20:17, 7 Aprilie 2014
Insistati, dar daca Primaria nu detine astfel de terenuri, degeaba aveti o hotarare pentru ca aceasta nu poate fi pusa in aplicare...din pacate...;)
Unu. Trebuie sa verificati daca raspunsul primariei este intemeiat sau nu. Au terenuri si nu vor sa va dea? N-au terenuri? In functie de raspunsul la cele doua intrebari putem discuta si despre o solutie.
Doi. Asadar, adresati-le o cerere in temeiul legii nr. 544/2001 prin care sa le solicitati situatia terenurilor aflate in domeniul privat. In functie de localitate trebuie sa solicitati ca raspunsul sa va arate situatia pe cartiere, strazi, zone, etc. oricare alt element prin care terenurile pot fi individualizate.
Trei. Dupa ce primiti un raspuns reveniti in topic pentru a vedea daca si cum se poate face ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doamnelor,domnilor avocati un raspuns corect pe legea 544.2001 informatie publica ? telecomanda telecomanda Solicitare informatie pe legea 544/2001, termen actionare in instanta institutie publica Exemplu de caz : Pe data de:05.03.2015 am facut o cerere pe legea ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu de la primarie detalii despre cartierul unde am casa NICUIOAN NICUIOAN Buna ziua, Am o casa intr-un cartier unde sa inceput constructia in 2003 si am contractat (cumparat-o in rate terenul si casa) in 2004 unde ne-a spus ca in ... (vezi toată discuția)
Retrocedare emiliana emiliana 1. Tatal meu are act partaj din anul 1947 pentru casa si 28,8ha teren cu moara pe terenul respectiv si 5 ha padure. S-a emis de catre primarie -titlu ... (vezi toată discuția)