Buna ziua,
Am o casa intr-un cartier unde sa inceput constructia in 2003 si am contractat (cumparat-o in rate terenul si casa) in 2004 unde ne-a spus ca in anul 2008 ne termina casa, cartierul si se da in primire la Primaria orasului. Am preluat casa in 2008 terminata si achtata integral. Am incheiat contract Electrica cu GAZ, insa cu Institutia de apa din oras nu vrea sa incheiem un contract, deoarece Primaria nu le-a predat utilitatile pt. a fi in publice, asa ne spun in raspunsurile date de institutia apa, Cum pot sa aflu de la Primarie daca cartierul este dat in primire sau nu?
N-as vrea sa va suparati pe mine dar nu scrieti textul cu majuscule.
Iar titlul este foarte alambicat formulat, ca sa ma exprim elegant ...
Nu mai zic de acea cacofonie : "ca cartierul..." ...
Domnule NICUIOAN, nu stiu la ce fel de primire va referiti, cel mai probabil la donarea strazilor, utilitatilor catre satul/comuna cu pricina.
Mai degraba dati-ne detalii despre ce va spune APA in raspunsurile la adresele dv... puteti face si o adresa la primarie in acre sa intrebati ce retea de apa e disponibila in zona dv., insa cel mai probabil stiti asta... asa ca trebuie plecat de la raspunsul celor de la APA.
Offtopic: cacofoniile sunt exclusiv verbale, nu scrise, caco=urat si fonie=sunet. Nu exista cacofonii in scris. Daca textul e nu destinat a fi citit cu voce tare, atunci astfel de alaturari sunt permise. In plus, e un forum si nu suntem mai catolici decat papa. :D