avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Necesitate titlu, drept de folosinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Necesitate titlu, drept de folosinta

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca mai se impune a obtine titlu de proprietate si cum?
Detin cu titlu un teren in continuarea caruia am mai obtinut aprox 2000 mp prin sentinta definitiva si irevocabila in 2009. Pentru cei 2000 mp trebuie titlu? In rolul agricol cum ii trec?
Daca pe acest teren este o cladire dezafectata construita in perioada comunista si cumparata de un fost primar. Acesta a dat-o acum in folosinta unui satean care imi foloseste si terenul meu castigat definitiv si irevocabil in instanta.
Cum pot remedia situatia?
Titlul dv. e sentinta; cu ea notificati, evacuati sateanul, va inscrieti la fisc unde veti plati o amenda si multe impozite din urma...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul prefectului alexandra33 alexandra33 Am o problemă am cumpărat în 1978 un teren cu construcții unde aveam în folosință și suprafața de 250 mp. în realitate era mai mult. ... (vezi toată discuția)
Dreptul de uzucapiune georgy79 georgy79 Buna ziua, Dna/Dle Avocat ! Va rog sa ma lamuriti si pe mine, cu termenul, uzucapiune!! Eu m-am mutat de la bloc, la curte intr-o zona din Bucurest, in ... (vezi toată discuția)
Impozit retroactiv pe teren? Lucian_Stroe Lucian_Stroe Buna ziua, Nu stiu daca am ales bine categoria, sper ca da... Impreuna cu fratele meu am obtinut, prin hotarare judecatoreasca definitiva, dreptul de ... (vezi toată discuția)