avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura de citare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura de citare

Intr-un proces civil, fratele meu a primit o citatie acasa in care numele sau (Milean Andrei) este trecut Melean Andrei. A semnat citatia in fata celui care a adus-o si a completat datele din CI, cu serie si numar. Poate invoca, in acest caz, o citare nelegala?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: dedeman , utilizator 23:46, 8 Aprilie 2014
Nu are cum sa invoce nelegala citare daca a primit-o personal si daca a semnat si a completat citatia cu datele lui.
Pai Milean nu e acelasi lucru cu Melean, nu? El a semnat procesul verbal de primire chiar si cu numele gresit si a pus seria actului de identitate si nr.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare proces-verbal de contraventie kralro kralro Buna seara, Doresc sa contest un proces verbal incheiat acum 2 saptamani. Motivele pentru care as dori sa fac contestatia sunt urmatoarele: 1. La seria si ... (vezi toată discuția)
Amenda cu cnp gresit c_mircea c_mircea Am primit o amenda ptr ca m-am certat/lovit cu cineva. Politia a scris gresit 2 cifre din CNP si o cifra din seria de buletin. Am facut contestatie, iar ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala politia comunitara se7en se7en Pe data de 27 decembrie am primit prin posta un proces verbal de la Politia Comunitara Brasov cum ca am fost surprins circuland pe un mijloc de transport in ... (vezi toată discuția)