avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Schimb de teren extravilan intre primarie si o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Schimb de teren extravilan intre primarie si o persoana fizica

Opersoana fizica este deacord sa faca un schimb de teren cu primaria, care are nevoie pentru extindere cimitir, dar doreste in schimb o suprafata mai mare ,terenul lui fiind la sosea.Exista un cadru legal pentru asa ceva?

Alte discuții în legătură

Cesiune loc de veci dubick dubick La decesul tatalui, fica lui, a concesionat de la Cimitirul din Cluj in numele familiei , pentru tatal decedat un loc de veci de 4.50m2 . Tatal a fost inhumat ... (vezi toată discuția)
Posibilitate extindere cimitir mihaela=424 mihaela=424 Am in posesie un teren care este lipit de un cimitir. As dori sa stiu ce trebuie sa fac si unde sa ma adresez pt a putea, legal, sa obtin extinderea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cimitirul Lisonelta400 Lisonelta400 Stra-stra bunicul meu si copiii lui au donat terenul lor Primariei pentru ca pe terenul lor sa se faca un cimitir. In schimb Primaria le-a dat un act in care ... (vezi toată discuția)