avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri ANRP

Buna ziua

Mama mea a primit intr-un final Titlul de pespagubire de la ANRP pentru suma de 16598 lei, valoare stabilita prin rapotul de expertiza tehnica judiciara ceruta de tribunal in data de 14.02.2002 prin Decizia civila pronuntata de Curtea de Apel Galati nr.86/A/24.04.2008, irevocabila prin Decizia nr.5392/11.05.2009 pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Avand in vedere ca suma stabilita pentru despagubire a fost stabilita in 2002 , decizia curtii este in 2008, pot beneficia de actualizarea sumei de despagubire ? Daca da de la ce data se poate face actualizarea si cum trebuie sa procedez. Titlul de despagubire l-am primit pe data de 03.04.2014 prin posta care este termenul de contestare si cit poate dura un proces de actualizare a sumei.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2014
Georgi56, utilizator
Georgi56 a scris:

Buna ziua

Mama mea a primit intr-un final Titlul de pespagubire de la ANRP pentru suma de 16598 lei, valoare stabilita prin rapotul de expertiza tehnica judiciara ceruta de tribunal in data de 14.02.2002 prin Decizia civila pronuntata de Curtea de Apel Galati nr.86/A/24.04.2008, irevocabila prin Decizia nr.5392/11.05.2009 pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Avand in vedere ca suma stabilita pentru despagubire a fost stabilita in 2002 , decizia curtii este in 2008, pot beneficia de actualizarea sumei de despagubire ? Daca da de la ce data se poate face actualizarea si cum trebuie sa procedez. Titlul de despagubire l-am primit pe data de 03.04.2014 prin posta care este termenul de contestare si cit poate dura un proces de actualizare a sumei.
Multumesc anticipat.

Ultima modificare: Miercuri, 7 Mai 2014
Georgi56, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare suma titlu de plata anrp - hotarare jud mereswine mereswine Buna ziua! Sunt intr-o speta mai aparte la care n-am gasit rezolvare in alte forumuri/surse. Am la dispozitie urmatoarele acte: -hotarare definitiva din ... (vezi toată discuția)
Indexare valoare omobil demolat-legea 10/2001 bukinst bukinst La o actiune Legea 10/2001 inceputa in anul 2002 Tribunalul a admis actiunea si a obligat Statul Roman prin Ministerul Finantelor sa plateasca o suma pentru 5 ... (vezi toată discuția)
Retrocedare(despagubire)in urma exproprierii prin decretul253/1987 codrutdancau codrutdancau Am detinut impreuna cu mama si sora mea(tatal decedind in 1982)un imobil in zona A(zero)a orasului Drobeta,imobil expropriat cu decretul 253/1987 si ... (vezi toată discuția)