avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract tv+net impusa in contractul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract tv+net impusa in contractul de vanzare-cumparare

Buna ziua,
Am achizitionat un apartament in Popesti Leordeni in complexul Metropolitan IMGB si atunci cand am semnat contractul de vanzare-cumparare mi s-a impus sa semnez si contractul cu o firma de internet-tv, inclusiv sa platesc taxa de activare de 100 lei. Contractul este pe doi ani si as dori sa stiu daca acest lucru este abuziv si daca si in ce conditii se poate rezilia contractul cu aceasta firma. Mentionez ca in aceasta situatie se afla locuitorii a 10 blocuri.
Are voie un dezvoltator sa-ti impuna si sa te oblige la semnarea unui contract cu o anumita firma de internet/tv?
Va multumesc anticipat si astept un raspuns din partea dvs.

Cel mai recent răspuns: liviubarbu , utilizator 16:29, 8 Aprilie 2014
Probabil cand a fost construit blocul o "anumita" firma a tras cablurile direct, ca sa nu existe zeci de cabluri trase pe paliere, trebuie sa discutati si cu dezvoltatorul.
in ce conditii se poate rezilia contractul cu aceasta firma.

Situatiile si conditiile de reziliere contract sunt concret stipulate si asumate de dv prin semnatura olografa
Are voie un dezvoltator sa-ti impuna si sa te oblige la semnarea unui contract cu o anumita firma de internet/tv?

Impunerea unei anume firme,de catre dezvoltator dovedeste interesul pecuniar al acestuia
Doamna Iordache, din pacate nu puteti face decat: rezilierea contractului cu plata unor penalitati(daca asa este stipulat in contractul semnat-cititi cu atentie ce ati semnat :rtfm:)

Din pacate nu stiu cand se va pute aajunge la situatia de a ne negocia singuri contractele.
Vodafone, Cosmote, Romtelecom, Bancile....ne pun la dispozitie un contract tipizat pe care nu avem voie sa il schimbam.
Daca aduci in discutie acest aspect: "Nu se poate, asa este acest contract, il semnati daca doriti sau nu il semnati, haideti, ca ma grabesc...."

As vrea sa pot sa imi negociez fiecare contract pe care il semnez: telefon, internet, energie electrica, etc........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare grila operatori de cablu andr3i1990 andr3i1990 Buna ziua, De curand am achizitionat un apartament in Popesti Leordeni. La momentul semnarii contractului de vanzare-cumparare am fost obligat sa semnez un ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)
Clauze de reziliere servicii Florin111 Florin111 In aprilie anul curent am incheiat un contract cu vodafone pe care l-am semnat si stampilat ca primarul convins de onestitatea reprezentantului de vanzari al ... (vezi toată discuția)