Buna ziua,
Am achizitionat un apartament in Popesti Leordeni in complexul Metropolitan IMGB si atunci cand am semnat contractul de vanzare-cumparare mi s-a impus sa semnez si contractul cu o firma de internet-tv, inclusiv sa platesc taxa de activare de 100 lei. Contractul este pe doi ani si as dori sa stiu daca acest lucru este abuziv si daca si in ce conditii se poate rezilia contractul cu aceasta firma. Mentionez ca in aceasta situatie se afla locuitorii a 10 blocuri.
Are voie un dezvoltator sa-ti impuna si sa te oblige la semnarea unui contract cu o anumita firma de internet/tv?
Va multumesc anticipat si astept un raspuns din partea dvs.
Probabil cand a fost construit blocul o "anumita" firma a tras cablurile direct, ca sa nu existe zeci de cabluri trase pe paliere, trebuie sa discutati si cu dezvoltatorul.
Doamna Iordache, din pacate nu puteti face decat: rezilierea contractului cu plata unor penalitati(daca asa este stipulat in contractul semnat-cititi cu atentie ce ati semnat :rtfm:)
Din pacate nu stiu cand se va pute aajunge la situatia de a ne negocia singuri contractele.
Vodafone, Cosmote, Romtelecom, Bancile....ne pun la dispozitie un contract tipizat pe care nu avem voie sa il schimbam.
Daca aduci in discutie acest aspect: "Nu se poate, asa este acest contract, il semnati daca doriti sau nu il semnati, haideti, ca ma grabesc...."
As vrea sa pot sa imi negociez fiecare contract pe care il semnez: telefon, internet, energie electrica, etc........