avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Schimbare grila operatori de cablu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Schimbare grila operatori de cablu

Buna ziua,

De curand am achizitionat un apartament in Popesti Leordeni. La momentul semnarii contractului de vanzare-cumparare am fost obligat sa semnez un contract cu un operator de cablu si internet pe o perioada de 2 ani, cu care am fost de acord.

Acum 2 zile operatorul a modificat grila TV si a scos posturi importante cum ar fi HBO, Discovery Science si altele.

Intrebarea mea este: Pot sa reziliez contractul datorita acestor schimbari?

Multumesc,
Andrei
Cel mai recent răspuns: maiaB , utilizator 14:50, 14 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand nu cred ca ati fost obligat sa semnati un contract. In ce fel v-au obligat? Puteti sa reziliati contractul oricand, doar ca va trebui sa platiti penalitati. Operatorul de cablu are de regula un contract beton unde mentioneaza ca poate sa modifice grila de programe. Dar are si obligatia de a anunta / comunica acest lucru prin diverse mijloace de publicitate, aspect pe care societatile de profil uita de regula sa-l faca. Daca s-a intamplat acest lucru puteti sa va legati de el si sa reclamati nerespectarea obligatiilor contractuale. Oricum ei o sa va factureze penalitati pt. reziliere, dvs. o sa le contestati si probabil se va ajunge sa va judecati.
Am fost obligat in momentul semnarii contractului de vanzare cumparare cu dezvoltatorul sa inchei contract si cu firma lor de internet si televiziune altfel nu puteam cumpara apartamentul. Este o firma mica de cartier. O sa citesc contractul atent sa vad daca se mentioneaza ceva. Multumesc de raspuns!
Buna ziua! Si au trecut anii dar problemele au ramas! Daca operatorul modifica grila TV si, in loc de filme, introduce ...desene animate, deci nu tine cont de sprcificul programului , ma pot lega de el????Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditionare vanzare pachet hbo Lulica Lulica Buna seara In urma cu un an am facut un abonament pentru televiziune prin cablu. Am optat pentru pachetul de baza, analogic. Zilele trecute am fost la ... (vezi toată discuția)
Reclamatie firma cablu tv mikeleconstruct mikeleconstruct Buna ziua! Ma numesc Mihai si as vrea sa stiu ce pot face in legatura cu un abonament semnat cu aceasta companie de televiziune care au scos din grila anumite ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract tv+net impusa in contractul de vanzare-cumparare IORDACHECARMEN1975 IORDACHECARMEN1975 Buna ziua, Am achizitionat un apartament in Popesti Leordeni in complexul Metropolitan IMGB si atunci cand am semnat contractul de vanzare-cumparare mi s-a ... (vezi toată discuția)