avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare cumparare, acte notariale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare cumparare, acte notariale

in urma cu cativa ani, mai exact in 2006, bunica mea a facut un act de vanzare cumparare cu unchiul meu, unchiul ramanand de atunci cu absolut toate actele si contractele de ambele parti, intrebarea mea ar fi de unde pot sa iau o copie dupa acel act de vanzare cumparare, actele fiind intocmite in judetul giurgiu...
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:08, 9 Aprilie 2014
La Notarul Public care a autentificat actul sau la Camera Notarilor Publici Municipiul Giurgiu
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2014
legalmgm, utilizator
Dra nu dv., ci bunica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautare testament ammazon ammazon Am si eu o intrebare, unde credeti ca pot gasi un testament facut de un bunic catre nepoti, intre anii 1950-1953, intr-o comuna din judetul Giurgiu? (vezi toată discuția)
Situatie foarte delicata.vanzare-cumparare/donatie/testament? tibi12 tibi12 Va salut cu respect si sper ca cineva sa ma poata ajuta in urmatoarele: locuiesc cu parintii mei(casatoriti) intr-o casa impartita pe jumatate (fara vreun act ... (vezi toată discuția)
Mostenire saimarica saimarica Buna ziua, Bunica din partea mamei, acum peste 30 de ani, a plecat de la tara si a cumparat in cartierul Colentina, o casa la curte, fara sa faca acte(cica ... (vezi toată discuția)