avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Notificare de plata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Notificare de plata

Buna Seara. Pe data de 2.11.2013 a cedat conducta comună de apă potabila (adica teava pe verticala) din apartament pina am ajuns in subsolul blocului sa opresc apa a curs la etajul inferior pe linga tevi afectind tavanul fals al vecinului.Defectiunea am remediato cu ajutorul unui prieten de profesie instalator pe cheltuiala mea . Am incercat sa ma inteleg cu vecinul pe cale amiabila dar nu sa putut face nimic. In ziua de 04.04.2014 primesc o notificare de plata de la firma de asigurari CARPATICA in valoare de 400 RON . Specific ca cind sa efectuat procesul verbal de constatare de catre lucratori firmei de asigurari nu am fost contactat la domiciliu si nici telefonic de catre vecin care era in posesia Nr. Tel. al meu.
Va rog sa ma ajutati sa rezolv problema aceasta .
Daca e comuna, trebuie impartit costul la toti proprietarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna apartament llp_llp llp_llp Locuiesc la parterul unui bloc si de aproximativ doua saptamani tavanul din baie s-a umezit progresiv si a aparut mucegai. Am luat legatura cu vecinii de ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune ale blocului odille odille buna seara, in blocul in care stau sa spart teava de apa calda din perete chiar in dreptul meu eu am facut toate reparatiile necesare iar acuma ... (vezi toată discuția)
Administratorul asociatiei refuza reparatie coloana ciresel ciresel buna dimineata! o intrebare,va rog. Din cauza apei firbinti,teava de la scurgere din bucatarie,s a indoit,s a scurtat si apoi a iesit din imbinare ,fix de ... (vezi toată discuția)