avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical in zilele de week-end
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical in zilele de week-end

Buna ziua. Situatia este urmatoarea: lucrez intr-un spital, deci inclusiv sambata si duminica, 3 ture.Programul a fost urmatorul: luni si marti tura 1, miercuri, joi libera, vineri, sambata si duminica urma tura 3 si apoi concediu de odihna 5 zile. Vineri dimineata fac o entorsa si mi se da concediu medical 3 zile, adica pt vineri, sambata si duminica. Mi se transmite ulterior ca, deoarece sambata si duminica nu se plateste CM, s-a modificat graficul de lucru astfel incat sa am liber sambata si duminica, ca s-a luat in considerare doar ziua de vineri pentru CM, si mi s-au luat alte 2 zile libere de dupa concediul de odihna in care sa recuperez zilele de sambata si duminica pt care am avut concediu medical:((. Este corect ?
Cel mai recent răspuns: corina30tg , utilizator 07:48, 9 Aprilie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical mihaelaardelean mihaelaardelean Buna ziua, Sotul meu lucreaza la un call center cu program 24/24. El are liber joi si vineri, iar sambata si duminica merge la servici. Astazi a fost la ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la ture de 12 ore CosminPreda CosminPreda Buna seara. La firma unde muncesc se lucreaza in ture respectiv 12/24 si 12/48.. In situatia in care imi iau 2 ture libere mi se opresc 3 zile din concediul de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si zile libere Dani1993 Dani1993 Este.legal ca angajatorul sa lege zilele de concediu de odihna cu zilele libere care imi reveneau în mod normal ? Dau 1 exemplu,eu lucrez 1 zi 12 ore cu 1 zi ... (vezi toată discuția)