avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Vanzarea de active
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Vanzarea de active

societatea are datorii la stat (bugete si TVA). Nu se afla in procedura de insolventa sau faliment.
Poate sa vanda din proprietati (terenuri,cladiri,etc),fara a incalca legea sau interpretarea acesteia?Este interzisa vanzarea cu pana la 3 ani in urma ,daca exista datorii ?!
va multumesc
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 12:09, 9 Aprilie 2014
Puteti vinde si achita, total sau partial, datoriile catre Bugetul de stat.
Demonstrati astfel "buna credinta".
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2014
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare firma in insolventa/faliment sc alex alarms security srl ContSters111188 ContSters111188 Salutare, 1. Va rog sa imi spuneti cum pot afla (gratuit) daca o societate este sau nu in insolventa/ faliment. Mai exact ma intereseaza situatia SC [editat] ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina din firma cu datorii la fisc aling aling Buna ziua! Am o nelamurile si sper sa ma ajute cineva. Vreau sa vand o masina a firmei, dar firma are datorii. As vrea sa stiu daca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Linie de credit / insolventa societate Alexandru2020 Alexandru2020 Societatea a accesat o linie de credit fara garanții. Am fost anunțați de banca ca linia de credit nu se mai poate prelungi iar suma va trebui returnată. ... (vezi toată discuția)