avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate ataca o decizie irevocabila?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate ataca o decizie irevocabila?

suntem intr un proces si tribunalul ne a dat o sentinta irevocabila . se poate ataca intrun fel decizia tribunalului? nu trebuia sa se ajunga si la curtea de apel?
Cel mai recent răspuns: ContSters318277 , utilizator 12:29, 9 Aprilie 2014
Bună ziua,
Întrebarea dumneavoastră este la modul general, enunțul speței dumneavoastră nu face referire la materia dreptului și obiectul acțiunii dedus judecății.
În general și pentru anumite cazuri exprez prevăzute de lege se poate opta pentru contestație în anulare, revizuire și alte asemenea.
suntem intr un proces cu o vecina pentru ca noi avem calea de acces prin fata casei ei, bine are casa si pe o parte si pe alta. printr o intelegere dintre ei si bunicii mei ei au pus poarta ca sa aiba curte si ea vrea acum sa se intabuleze si noi vrem drum de acces la noi in curte ca nu avem prin alta parte. la judecatorie nu ne a dat nici un drum iar la recurs la tribunal ne a dat castig de cauza da doar cu masina personala si cu piciorul deci daca eu doresc sa mi aduc lemne de foc sau altceva nu pot intra in curtea mea si pe langa asta trebuie sa i platim si 50 euro in conditiile in care nu a venit nimeni sa evalueze terenul si trec pe o bucata mica de teren. decizia este definitiva. se mai poate ataca cumva sau sa se mute in alt oras.este posibil sa mi interzica cineva sa intru cu o anumita masina in curtea mea personala, mentionez ca actele noastre asupra terenului si casei noastre sunt in regula.
Mi-e greu să vă răspund atâta timp cât nu cunosc situația ce derivă din actele de proprietate.
Însă, ceea ce ați primit dumneavoastră, drept de acces cu autoturismun și fără autoturism, poate fi numit drept de servitute. Din păcate o discuție la modul general este în zadar și cu atât mai mult cu cat există o decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie abuziva danielachirtan danielachirtan Buna ziua.Mentionez faptul ca am o casa propietate personala intr-o curte comuna.Terenul aferent curtii a fost vandut de catre Primaria orasului Ploiesti unei ... (vezi toată discuția)
Dreptul de servitute tibik tibik Buna ziua, Se poate anula dreptul de servitute sau dreptul de trecere in cazul cand sunt indeplinite simultan urmatoarele: 1) In momentul cand s-a ... (vezi toată discuția)
Parcare pe cota indiviza loredanan21 loredanan21 Ce putem face daca cineva parcheaza pe locul nostru de parcare pe un drum de servitute din care avem cota indiviza 30% si pentru care am platit atat la ... (vezi toată discuția)