avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... vinovata...fara vina
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

vinovata...fara vina

buna seara
va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de firma...de curand ne-am trezit cu o citatie de la primaria comunei X prin care suntem chemati la o anumita data la judecatoria Y pentru "sistare lucrari", ceva cu "ordonanta presedintiala"... bineinteles ca am sunat la primaria X sa vad de ce ma acuza,pt. ca in zona respectiva a tarii nici macar n-am fost, dar'mite sa avem lucrari...acolo nimeni nu stia nimic de noi dar am aflat ca,in urma unui control la o lucrare pe care o firma o efectua pe un teren de-al primariei,fara a avea autorizatie de constructie, probabil ca au intrebat pe un muncitor la ce firma lucreaza si el a zis : la firma Z (adica noi)... eu banuiesc ca o fi coincidenta de nume pt. ca in tara sunt multe firme cu numele asta (plus-minus un cuvant)...prima data i-am ignorat dar mi-a venit o alta citatie si apoi,uitandu-ma pe portal.just iata ce zic "Admite cererea formulată de apărătorul reclamantei şi acordă un nou termen de judecată pentru a preciza cadrul procesual pasiv al acţiunii. Se reia procedura de citare cu pârâta SC Z SRL, potrivit dispoziţiilor art.85 Cod procedura civilă. Amână judecarea cauzei la 15.05.2009, pentru când reclamanta are termen în cunoştinţă. Cu drept de apel odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică de la ..." ... ce sa fac?... va multumesc
Cel mai recent răspuns: termo , utilizator 20:30, 11 Mai 2009
Trebuie sa mergeti la arhiva Judecatoriei si sa studiati dosarul, eventual sa va angajati un aparator daca este cazul.
S-ar putea sa fi pierdut posibilitatea sa va aparati (sa fiti decazut din dreptul de a mai propune probe si a invoca aparari, altele decat cele de ordine publica) daca nu v-ati prezentat pana acum.
Pai inainte de termenul care a fost in 24.04 am depus intampinare,de fapt asa i-am zis eu dar abia dupa aceea am vazut de fapt cum trebuia formulata si ce trebuia sa contina... eu am zis acolo doar ca nu avem nimic de-a face cu acuzatia ce ni se aduce si ca probabil e o coincidenta de nume...cam atat...si in plus a ajuns prea tarziu (in 22.04)... ideea e ca nu prea sunt bani acum ca sa platesc un aparator...
Puteti face din nou un inscris, dar nu neaparat sa-l intitulati INTAMPINARE caci este posibil sa nu-l i-a in seama fiind trecut termenul in care se putea depune acest act, ci denumiti-l PRECIZARI in care spuneti clar ca nu intruniti calitatea procesuala pasiva, deoarece nu firma pe care o reprezentati efectueaza acele lucrari.
Si trimiteti actul la instanta care judeca cazul fie prin posta cu confirmare de primire, fie prin fax si pastrati confirmare.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Aprilie 2009
Rodica Ciobanu, Avocat
Va multumesc mult pt. raspuns,asa o sa fac.
Buna seara
Revin cu aceeasi problema…aceeasi-Marie-cu-alta-palarie de fapt… M-am trezit cu o alta citatie,tot in proces cu aceeasi primarie dar este un alt dosar,un alt termen si de data asta este “cerere de chemare in judecata” pentru aceleasi motive ca si in celalalt dosar… Am trimis o precizare in primul dosar dupa cum mi-a sugerat cineva,nu am primit nimic (termenul este in 15.05)… Ma gandesc sa fac si de data asta acelasi lucru,sa scriu acelesi chestii ?! Am impresia ca nu stiu de ei… Sau ce-o fi? Va rog sa-mi dati o idée… Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinovata....fara vina... termo termo buna seara va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de firma...de curand ne-am trezit cu o citatie de la primaria comunei X prin care suntem chemati la o ... (vezi toată discuția)
Cadru procesual calandrino calandrino Am chemat in judecata> Primaria mun. X, insa, dupa ce am primit intampinarea, am aflat ca acesta nu are calitate procesual pasiva, si ca normal ar fi trebuit ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare miha_mimi miha_mimi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. X i-a vandut lui Y, o casa cu teren prin act de vanzare cumparare, autentificat de catre notarul public. ... (vezi toată discuția)