avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Discount la produse cu cote tva diferite
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Discount la produse cu cote tva diferite

Pentru o factura care contine produse cu tva diferite, daca se adauga dicount(reducere comerciala) la valoarea facturii, discountul ce cota ar trebui sa aiba?
Cel mai recent răspuns: Elis Ismail , Contabil 15:31, 9 Aprilie 2014
Discount-ul are cota hotarata de dvs.
Daca va referiti la cota de tva pentru discount, se pastreaza procentul pentru fiecare cota de tva.
Ex.: produs 1 cota tva 9%
produs 2 cota tva 9%
discount cota tva 9%
produs 3 cota 24%
discount cota tva 24%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discounturi nenesa nenesa Buna seara.Nu stiu ce sa mai cred cu atatea pareri.Spun simplu problema:pe o factura de marfa se acorda discount(bonus) (ex.180x0.010= -1.80+(-tva 0.34). Cum ... (vezi toată discuția)
Monografie discont acordat pe factura pentru firma cu tva la incasare vlad.aurelia vlad.aurelia Va rog sa-mi spuneti care sunt inregistrarile contabile pentru un discont acordat pe o factura emisa catre un beneficiar a carei contravaloare nu este incasata ... (vezi toată discuția)
Problema nota de intrare receptie - magazin online GratianS GratianS Am o mare problema cu nota de intrare pentru magazin online, mai exact eu am cumparat de la diversi furnizori produse din care am facut pachete promotionale , ... (vezi toată discuția)