avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Certificat de inmatriculare - serie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Certificat de inmatriculare - serie

Buna ziua.
Am cumparat de curand un nou autovehicul. Dupa ce voi transcrie masina pe mine, o sa primesc un alt certificat de inmatriculare(adica certificatul de inmatriculare va avea o alta serie?) sau ramane acelasi?
Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: ContSters315461 , utilizator 15:35, 9 Aprilie 2014
Fiecare certificat de inmatriculare detine serie si numar unic care se inseriaza si se inregistreaza in registrul national de evidenta
Multumesc. Deci seria va fi alta.
O zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta, intrebari si eventuale cai de atac CristianMandoiu CristianMandoiu Buna ziua, am si eu o mica nelamurire si nu stiu cat e de ok. Am achizitionat in urma cu fix un an o masina. Masina avea rovinieta valabila pana in ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism numai cu cartea de identitate a vehiculului goldeneye_2_5 goldeneye_2_5 Buna ziua! Vara asta am vandut o masina la cineva, am avut inredere in el ca vine in septembrie sa transcrie masina pe numele lui. Nu a venit respectivul , nul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum 3 ani am vândut un autoturism. cel care a luat ... CornelG73 CornelG73 Buna ziua, acum 3 ani am vândut un autoturism. Cel care a luat autoturismul nu a trecut o pe numele lui și în momentul de față tot primesc amenzi de ... (vezi toată discuția)