avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere de inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere de inmatriculare

Buna ziua.
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmaotarea intrebare:
- am cumparat o masina inmatriculata in Romania. Vanzatorul a zis ca nu vrea sa pastreze numerele de inmatriculare. Atunci cand o sa fac transcrierea masinii pe mine pot pastra aceste numere ale masinii sau trebuie sa imi iau altele?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2014
ContSters315461, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters315461 , utilizator 20:27, 10 Aprilie 2014
Da se pot pastra numerele vechi (cu conditia sa locuiti in acelasi judet cu numerele vechi)
trandafir2 a scris:

Da se pot pastra numerele vechi (cu conditia sa locuiti in acelasi judet cu numerele vechi)
Da, locuiesc in acelasi judet. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare masina sh - necesita inmatriculare daca e deja inmatriculata in ro? vovidiu vovidiu Salutare, Planuiesc sa cumpar o masina second-hand. Acum este inmatriculata in Romania, cu numere de bucuresti. Intrebarea mea este - mai e nevoie sa o ... (vezi toată discuția)
Numere preferentiale vladb1984 vladb1984 buna am cumparat de curand un autoturism inmatriculat in Romania si cand am fost la serviciul de inmatriculari din iasi am vrut numere preferentiale. Raspunsul ... (vezi toată discuția)
Păstrarea numerelor de inmatriculare am cumpărat o mașină ... mymy10 mymy10 Păstrarea numerelor de inmatriculare Am cumpărat o mașină de la cineva din familie, din același județ. Vreau să păstrez nr de înmatriculare. Mai ... (vezi toată discuția)