avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare masina SH - necesita inmatriculare daca e ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare masina SH - necesita inmatriculare daca e deja inmatriculata in RO?

Salutare,

Planuiesc sa cumpar o masina second-hand. Acum este inmatriculata in Romania, cu numere de bucuresti.
Intrebarea mea este - mai e nevoie sa o reinmatriculez dupa achizitie? Sau pot pastra numerele de la vechiul proprietar?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: vovidiu , utilizator 12:58, 24 Mai 2017
Pastrarea numerelor de inmatriculare este conditionata de asentimentul vanzatorului
La orice fel de tranzactionare vehicul este obligatoriu de finalizat procedura de inmatriculare care genereaza modificarea datelor din CIV si eliberarea unui nou talon
la inmatriculare puteti pastra numere daca:
-este de acord vanzatorul (proprietarul din acte)
-daca masina se inmatriculeaza in acelasi judet
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directia permise poate opri talonul și cartea masinii? Monkk2 Monkk2 Am achiziționat un vehicul second hand cu toate formalitățile - radiere de pe numele vechiului proprietar la taxe și impozite și reinregisrare pe numele ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto xciprian xciprian Salut, Am cumparat de la o persoana juridica, cu factura fiscala, o masina in Decembrie 2015. S-a mentionat pe talon data instrainarii, Decembrie 2015. Pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto + schimbare de domiciliu plentytwo plentytwo Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie putin dificila incercand sa inmatriculez un autoturism. Masina a fost cumparata second hand acum aproximativ 3 luni, si ... (vezi toată discuția)