avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Hotãrâre CJUE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Hotãrâre CJUE

Poate să mă ajute cineva cu numărul unei hotărâri CJUE cu privire la calitatea procesuală activă a asociatului unic debitor în faliment? Dacă îmi amintesc bine petentul era un cetățean polonez.
Mulțumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Ca asociat intr-o firma , pot fii asociat in alta firma? adiadyta adiadyta Buna ziua, as dori cateva informatii : Daca sunt asociat intr-o firma , pot deveni asociat si in alta firma? Daca intr-o firma sunt 2 asociati ( ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata de la anaf, raspundere personala a asociatului, nu a administratorului MihaielaT MihaielaT Buna ziua, sunt asociatul unei firmei, administratorul acesteia a decedat de curand. Deoarece firma are datorii la ANAF am primit o somatie pe numele meu, prin ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua, Stiti cumva daca se poate cumpara de la Tribunal Hotararea Judecatoreasca Definitiva? Hotararile Judecatoresti publicate in Buletinul ... (vezi toată discuția)