avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lmpartire imobile intre copii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lmpartire imobile intre copii

O familie compusa din 5 persoane, 2 parinti si 3 copii, detin 3 imobile tip locuinta.
Aceste imobile au fost numite celor 3 copii (necasatoriti).
Ce act trebuie intocmit intre frati pentru a avea siguranta ca numirea celor trei imobile se va respecta si dupa decesul parintilor, chiar daca ei intre timp se vor casatori./.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:59, 9 Aprilie 2014
fratii nu au calitatea sa intocmeasca vreun act prin care sa isi imparta imobile ce nu ;le apartin, sa faca intelegeri cu privire la succesiuni nedeschise.
Parintii pot intocmi un testament prin care lasa ce vor fiecaruia. Bunurile vor fi proprii ale celor ce le mostenesc, nu vor fi impartite cu nevestele, iar testamentul nu ar ede ce sa nu fie respecatat cat se imparte averea tuturor copiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata divortat decedat -partaj minori la bunurile parintilor alexandina alexandina Buna seara. Suntem intr-o situatie foarte complicata.Fratele a decedat in urma cu o saptamana.A locuit in timpul casatoriei la parintii mei.In urma cu 2 ani au ... (vezi toată discuția)
Casa parintilor Ghinda02 Ghinda02 Daca apartamentul in care locuiesc este al parintilor mei, luat dupa Revolutie, pe numele amandorura voi mostenii vreun procentaj dupa moartea unuia din ... (vezi toată discuția)
Declaratie de renuntare la drept GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, Ma intereseaza daca fratele meu poate da vreo declaratie la notar sau avocat in care sa renunte la averea din partea parintilor ce ii va reveni ... (vezi toată discuția)