avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit retinut la angajator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit retinut la angajator

Am angajat o conventie civila de prestari servicii si am retinut impozitul. Vreau sa platesc impozitl retinut la angajator si nu gasesc la ce cont se incadreaza. Ma puteti ajuta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: papiotta , utilizator 22:55, 9 Aprilie 2014
E vorba de impozitul pe veniturile din activitatile desfasurate in baza contractelor - conventiilor civile incheiate potrivit codului civil care se plateste in contul unic „Sume incasate pentru bugetul de stat in contul unic, in curs de distribuire”.
Descarcati programul de generare op/foi de varsamant de pe pagina mfinante.

Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce cont platesc contributiile sociale pentru o firma, sector 2 MitranStefania MitranStefania Buna ziua, poate cineva sa ma ajute concret, spunandu-mi in ce cont trebuie sa platesc contributiile sociale (ale angajatorului si ale angajatului) pentru o ... (vezi toată discuția)
Actualizare program ordin de plata si foi de varsamant – versiune din 26.11.2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea si listarea ordinelor de plata/foi de varsamant conform cu OMFP nr.246/2005 cu modificarile si completarile ... (vezi toată discuția)
Plata taxe salariale ella2389 ella2389 Buna ziua, Intentionez sa platesc online toate taxele salariale catre bugetul de stat(daca as plati la ghiseu m-ar costa mai mult sa scot banii..etc) insa ... (vezi toată discuția)