avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă H.G.246/2014
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

H.G.246/2014

Buna dimineata, la ce face referire HG246/2014.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:27, 12 Aprilie 2014
Hotarirea 246/2014 privind suplimentarea bugetului Ministerului Finanţelor Publice pentru plata titlurilor executorii prevăzute de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 71/2009 privind plata unor sume prevăzute în titluri executorii având ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar
am inteles textul HG.246/2014, dar mai clar banii se vor da tot in transe pana in 2016 sau conf.HG. se vor da toti odata?
Banii se vor da in transe , asa cum este prevazut in OUG 71/2009 , cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotãrâre investita cu titlu executoriu Ugrdv Ugrdv Am investit cu titlu executoriu hotărârea judecătorească prin care am câștigat diferențe la salariu de bază al funcției de profesor. Suma ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi salariale restante. Filip Alexandru Filip Alexandru Exista o hotarare definitiva din recurs din toamna lui 2012, pentru plata drepturile salariale incepand cu momentul destituirii, iar in conformitate cu ordinul ... (vezi toată discuția)
Plata unor sume prevazute in titluri executorii LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua . Am o nelamurire si ma gandeam ca , poate ma puteti ajuta dumneavoastra , in legatura cu H.G. 1012 din 11.11.2014 , privind plata unor sume ... (vezi toată discuția)