Buna ziua . Am o nelamurire si ma gandeam ca , poate ma puteti ajuta dumneavoastra , in legatura cu H.G. 1012 din 11.11.2014 , privind plata unor sume prevazute in titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar . Nu prea mi-e clar daca , de aceste prevederi , beneficiaza toti bugetarii care au castigat diferite drepturi in instanta si carora le-a fost esalonata plata conform OUG 71/2009 , OG 17/2012 si OUG 92/2012 sau doar cei care apartin Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice , deoarece , din titlul HG 1012/2014 reiese ca se suplimenteaza bugetul acelui minister la titlul
" Cheltuiel;i de personal " . V-as ruga , daca puteti sa ma lamuriti ca sa stiu ce sa-i spun contabilului institutiei la care lucrez , pentru ca ma astept sa-mi spuna ca nu e vorba si de cei din administratie .
Art. 2 din hotărârea indicată de către dv., este foarte clar.
Sumele alocate potrivit prezentei hotărâri vor fi utilizate numai pentru plata titlurilor executorii care intră sub incidenţa prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 71/2009 privind plata unor sume prevăzute în titluri executorii având ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar, aprobată cu modificări prin Legea nr. 230/2011, ale Ordonanţei Guvernului nr. 17/2012 privind reglementarea unor măsuri fiscal-bugetare, aprobată cu modificări prin Legea nr. 280/2013, precum şi ale Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 92/2012 privind luarea unor măsuri în domeniul învăţământului şi cercetării, precum şi în ceea ce priveşte plata sumelor prevăzute în hotărâri judecătoreşti devenite executorii în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2013.
nu se discuta nimica dupa parerile contabilei!Se aplica legea pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 71/2009 adica Legea nr. 230/2011 cu esalonarile d eplata