avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua .
Suntem cinci frati la mostenirea de la parinti doi au decedat.Unul dintre fratii decedat are un copil de care nu mai stim nimic de 20 de ani fiind plecat in strainatate .Putem face la notariat succesiunea fara el.Precizez ca mama lui traieste insa nu suntem in relatii bune si nu ne ofera informatii despre locul unde se afla.Cum procedam ? Sotiile fratilor decedati mau si ele dreptul la mostenire.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Mostenire monika4 monika4 Am o intrebare complexa: 1.Am dori sa revendicam o parte din mostenirea dupa mama (fiind decedata) ,mama nu si-a primit partea ei din mostenirea legala de la ... (vezi toată discuția)
Nu mai sunt propietar etepisi etepisi Buna seara.Sunt stupefiata de legile din Romania deoarece recent m-am impeidicat de o lege fara scapare.Sunt propietara a unui imobil (casa)cu gradina si ... (vezi toată discuția)
Actul de mostenire, Clara iordache Clara iordache Buna ziua,am o intrebare legata de actul de mostenire,eu am 1 frate dar are alt tata,tatal actual nu ma are decat pe mine,unicul copil,insa tata a decedat,mama ... (vezi toată discuția)