avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot locui cu prietena mea???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot locui cu prietena mea???

buna seara,am 22 de ani si prietena mea are 17 ani si 4 luni!ea locuieste cu sora ei care este maritata.noi vrem sa locuim impreuna pt ca si eu si ea lucram si sora ei se opune....ne poate face ceva juridic vorbind in cazul in care ne mutam impreuna?vreau sa mentionez ca ne aflam in strainatate si ca pariintii ei se afla in romania....
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 15:06, 30 Aprilie 2009
va poate doar "sufla de praf "....;) eventual te poate invinui si presupune ca intretii relatii sexuale cu o minora, dar fara flagrant....:wave:
Sora poate anunta parintii , iar acestia se pot opune plecarii dvs de acasa.De la varsta de 18 ani , avand deplina capacitate de exercitiu , puteti dispune unde veti locui ( veti parasi domiciliul parintilor.).

Insa daca exista rele tratamente aplicate dvs , gandesc ca plecarea de acasa e una motivata ....

In ce tara sunteti?
Cred ca puteti locui linistiti inpreuna.Nu vad ce ar putea reclama,cineva.De aceea intreb in ce tara locuiti.:)
eu.ro.lex a scris:

va poate doar "sufla de praf "....;) eventual te poate invinui si presupune ca intretii relatii sexuale cu o minora, dar fara flagrant....:wave:

relatii sexuale cu o minora?
Cand minora are 17 ani, singura infractiune care intra in discutie e seductia.
Insa in cazul de fata nu cred sa existe asa ceva...
filipstelian a scris:

In ce tara sunteti?
Cred ca puteti locui linistiti inpreuna.Nu vad ce ar putea reclama,cineva.De aceea intreb in ce tara locuiti.:)

Aceeasi intrebare o pun si eu: in ce tara sunteti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corupere de minori daca eu am 24 de ani si ea 17 ani si 10 luni? el_koko_08 el_koko_08 eu am 24de ani,ea 17 ani si 10luni!parintii ei nu accepta deloc relatia noastra,ba chiar ma ameninta ca ma da in judecata,pe ea o bate de fiecare data cand ... (vezi toată discuția)
Sfaturii ContSters87215 ContSters87215 Sora mea a fost corupta in timpul minoratului de un major sa aiba relati sexuale cu acesta. In urma acestor relatii sexuale sora mea a nascut o fetita toate ... (vezi toată discuția)
Coruperea de minori blablabla17 blablabla17 Buna...Am si eu o nelamurire....daca minorul are peste 15 ani si el nu depune plangere, atunci cealalta persoana care este majora poate pati cv? (vezi toată discuția)