avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident masina Bicicleta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident masina Bicicleta

Buna seara,acum o luna am avut un accident cu o bicicleta intr-o intersesctie pe un drum cu prioritate am avut intentia de a vira dreapta,in momentul in care m-am incadrat sa virez dreapta o masina cu intentia de a vira stanga mi-a invadat usor corsia fiind nevoit sa trag usor de volan si sa fac virajul dreapta foarte scurt,o Bicicleta care se deplasa in pe acelasi drum cu prioritate din cauza faptului ca eu am luat din scurt dreapta mi-a intrat in aripa dreapta spate,imediat dupa impact am coborat din masina,persoana de pe bicicleta fiind cazuta jos a Sunat imediat la politie,cand politica a ajuns mi-au luat permisul pentru neacordare de prioritate,sotul doamnei fiind politist a venit la locul accidentului si i-a dictat politistului venit la fata locului ce sa scrie,doamna s-a lovit la genunchi si a avut concediu medical 2 saptamani,sotul doamnei in seara accidentului a venit acasa la mine si mi-a cerut o mie de euro,daca nu ii scoate doamnei 90 de zile de spitalizare asa eu intru in dosar penal.ce ar trebui sa fac?am nevoie si de permis si stiu ca daca ei depun plangere permisul ramane suspendat,e corect sa imi ceara atati bani?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:17, 10 Aprilie 2014
Certificatul medico-legal nu il elibereaza sotul victimei asa ca dl sot politist nu are de unde sa scoata 90 de zile de ingrijire medicala.

Intrebarea este pe ce banda erati dvs,. si pe ce banda era bicicleta?
Erati pe banda unu sau doi?
Pe ce banda se afla biciclista?

Ati primit o dovada cu drept de circulatie pe care o puteti prelungi cu cate 30 de zile pana la finalizarea dosarului.

Pe dl sot politist trimiteti-l sa deschida doamnei bicicliste dosar de dauna la asiguratorul RCA si sa solicitati acolo daunele.

Ce ati vrut sa spuneti prin "mi-a invadat usor corsia"?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strada cu sens unic Ghetu Ghetu Pe data de 04 01 2020 circulam pe o stradă in fata se află o stradă cu sens unic din partea dreapta spre stanga Am redus viteza la maxim m-am uitat in ... (vezi toată discuția)
Accident biciclist pe trecerea de pietoni dilemamare dilemamare Nu stiu daca postez corect aici, dar as vrea sa pun o intrebare pt cine se pricepe cat de cat la legea rutiera in acest caz, momentan neavand un raspuns de la ... (vezi toată discuția)