Buna seara,acum o luna am avut un accident cu o bicicleta intr-o intersesctie pe un drum cu prioritate am avut intentia de a vira dreapta,in momentul in care m-am incadrat sa virez dreapta o masina cu intentia de a vira stanga mi-a invadat usor corsia fiind nevoit sa trag usor de volan si sa fac virajul dreapta foarte scurt,o Bicicleta care se deplasa in pe acelasi drum cu prioritate din cauza faptului ca eu am luat din scurt dreapta mi-a intrat in aripa dreapta spate,imediat dupa impact am coborat din masina,persoana de pe bicicleta fiind cazuta jos a Sunat imediat la politie,cand politica a ajuns mi-au luat permisul pentru neacordare de prioritate,sotul doamnei fiind politist a venit la locul accidentului si i-a dictat politistului venit la fata locului ce sa scrie,doamna s-a lovit la genunchi si a avut concediu medical 2 saptamani,sotul doamnei in seara accidentului a venit acasa la mine si mi-a cerut o mie de euro,daca nu ii scoate doamnei 90 de zile de spitalizare asa eu intru in dosar penal.ce ar trebui sa fac?am nevoie si de permis si stiu ca daca ei depun plangere permisul ramane suspendat,e corect sa imi ceara atati bani?
Strada cu sens unic
Ghetu
Pe data de 04 01 2020 circulam pe o stradă in fata se află o stradă cu sens unic din partea dreapta spre stanga
Am redus viteza la maxim m-am uitat in ... (vezi toată discuția)