avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nevoi personale

care este termenul maxim de rambursat pentru un credit de nevoi personale si care este baza legala? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:50, 12 Aprilie 2014
in discutia cu reprezentantul unei banci, acesta mi-a spus ca nu se pot face credite de nevoi personale pe termen de 10 ani, pentru ca asa este prevazut in ordinul BNR. Doresc sa cunosc baza legala, daca este asa, sau sa-l combat daca situatia sta altfel. Pe net am gasit credite de nevoi personale de 10000 euro pe termen de 10 ani si de asta sunt nelamurit.
Multumesc frumos!
Regulament BNR 24/2011
Art. 12

(1) Creditele de consum pot fi acordate pe o durată de maximum 5 ani.

[ link extern ] /
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divergente intre legislatie si regulament bnr kisslevente kisslevente Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu privire la cine nu respectă legislația, mai precis Legea 448/2006 actualizată, \"ART. 27 (1) Persoanele adulte ... (vezi toată discuția)
Imprimut firma pe baza unui imprumut bancar de nevoi personale al asociatilor EricaNagy EricaNagy Buna ziua, Pot face un contract de imprumut firma cu firma al carui asociat sunt iar rambursarea acestui imprumut sa fie scadentarul creditului de nevoi ... (vezi toată discuția)
Cum restrange accesul la credite noul regulament bnr, nr.11/2011 Antoanela Geaman Antoanela Geaman Deoarece subiectul mi se pare de mare actualitate , cu rugamintea ca, cei care se pricep la drept bancar, sa ne explice pe intelesul tuturor care sunt efectele ... (vezi toată discuția)