avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Suntem doi frati si dorim sa facem succesiunea dupa tata decedat. Notarul a spus ca nu poate intra in partaj casa, fiind construita in anul 1935 cand tatal avea 4 ani deci nu este construita de el si nici nu exista acte de mostenire. Ce se intampla cu casa? A cui proprietate este? Noi am platit anual impozitul si asigurarile.
cu respect, fam. Mares

Alte discuții în legătură

Buna ziua,as dori sa stiu ce acte implica o succesiune si daca ... John65 John65 Buna ziua,As dori sa stiu ce acte implica o succesiune si daca se poate sa cunosc un avocat care sa se ocupe de caz caruia sa nu i fie greu de ajuns la ... (vezi toată discuția)
Constructie casa geo17263geo geo17263geo As vrea sa construiesc o casa pe terenul tatalui meu .Nu am acte de proprietate pe acest teren . De fapt nu s-a dezbatut succesiunea de pe mama care este ... (vezi toată discuția)
Bună seara, și un an fericit va doresc! am o întrebare, tatăl ... Mihai1526 Mihai1526 Bună seara, și un an fericit va doresc! Am o întrebare, tatăl meu are un titlu de proprietate de moștenitor pe care este trecut el și încă frați, ... (vezi toată discuția)