avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,As dori sa stiu ce acte implica o succesiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,As dori sa stiu ce acte implica o succesiune si daca ...

Buna ziua,As dori sa stiu ce acte implica o succesiune si daca se poate sa cunosc un avocat care sa se ocupe de caz caruia sa nu i fie greu de ajuns la Judecatoria Videle,va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:52, 16 Iunie 2022
Ce treaba aveti cu judecatoria? Succesiunea se dezbate la notar. Ati ajuns in instanta? Nu v-ati inteles cu ceilalti mostenitori?
Nu dispunem de act de proprietate.

irina.pricop a scris:

Ce treaba aveti cu judecatoria? Succesiunea se dezbate la notar. Ati ajuns in instanta? Nu v-ati inteles cu ceilalti mostenitori?

Tatal meu nu a avut act de proprietate,in acest caz nu putem face succesiunea la notar.
Nu o puteti face nici in instanta fara a face dovada ca bunurile pe care le considerati a face parte din masa succesorala, chiar fac parte din masa succesorala, deoarece au apartinut defunctului. Detaliati putin.
Casa a fost construita de parintii mei pe un teren care a fost lasat cu acte de parintii tatalui,eu mai am o sora care nu doreste nimic din ce au lasat parintii nostrii.

Alte discuții în legătură

Cum renunt la o actiune in justitie? (antecontract de vanzare) cocoon cocoon In urma unei consilieri vicioase cu un avocat am inaintat actiune in justitie pentru vanzarea unui imobil catre o nepoata careia voiam sa gasesc o cale de a-i ... (vezi toată discuția)
Terenuri extravilan mostenite pentru care se cere iesire din indiviziune anddaria anddaria Sunt unica mostenitoare a tatalui meu , mama fiind decedata anterior. Tata a decedat in noiembrie 2011. Prin testament , tata ( care mai are un frate ... (vezi toată discuția)
Teren lasat mostenire dupa ce a fost vandut Misha4870 Misha4870 Buna ziua, Sora mea si cu mine, avem urmatoarea situatie legata de o mostenire. Bunicul nostru din partea mamei le-a vandut parintilor nostri (mamei si ... (vezi toată discuția)