avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Referat de evaluare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Referat de evaluare

am un proces penal..avocatul meu a solicitat un referat de evaluare,daca iese bine referatul,adica in favoarea mea in ceea ce sunt absolut sigur,poate sa influenteze judecatorul ca sa mi dea o pedeapsa mai usoara? este o circumstanta atenuanta? sau majoritatea judecatorilor nici nu citeste pana la capat referatul?
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 14:28, 12 Aprilie 2014
iar in cazul in care referatul nu va fi terminat pana la proces se amana cauza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omor din culpa Vali30 Vali30 Varu meu este acuzat de omor din culpa a condus sub influenta alcoolului si pasajerul din dreapta a decedat. Intrebarea mea este ; Se tine cont ca alcoolu in ... (vezi toată discuția)
Am condus fara a poseda permis si fiind sub influenta alcoolului pampam00 pampam00 buna am si eu o intrebare. am condus fara a poseda permis de conducere, sub influenta alcoolului am intrat intr-un copac, avand o alcoolemie de 1.27mg in ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt valentino_tudor valentino_tudor sunt cercetat pt complicitate la furt prin ajutarea infractorului sa vanda unele lucrurii furate de inculpatii.prejudiciul meu este mic nu am antecedente ... (vezi toată discuția)