avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Dosar pentru evaziune fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Dosar pentru evaziune fiscala

Buna seara!

In data de 14.11.2013 am semnat un contract de custodie cu o firma de butelii si acum cateva zile am primit un control de la politie in urma caruia am fost informata ca sunt obligata sa emit la fiecare client bon fiscal,ceea ce eu nu am deoarece nu am firma pe numele meu si nu pot avea casa de marcat eu doar sunt centru de butelii.De acte si impozitele catre stat se ocupa firma cu care eu am contract de custodie. In cele din urma am fost informata de agentul de politie ca o sa-mi deschida dosar pentru evaziune fiscala.
Imi puteti spune ce pot sa fac in cazul acesta ,dat fiind faptul ca firma cu care colaborez mi-a spus ca are mai multe centre de butelii dar nu au fost probleme pana acum si nu poate sa aiba pentru fiecare centru casa de marcat.
Eu beneficiez de un mic procent din vanzarea acestora si am fost intrebata daca platesc impozit pentru acest procent , eu nu platesc impozit deoarece plateste firma( asa au spus-ca platesc ei impozitul ).

Multumesc anticipat pentru raspuns!

o seara buna!

Alte discuții în legătură

Impozitare ligrivatin ligrivatin Ma \"razboiesc\" cu contabilul pt. gasirea unei solutii elegante la urmatoarea problema: Am incheiat cu o persoana fizica un contract de promovare si ... (vezi toată discuția)
Data bonului fiscal lorena81 lorena81 buna am incheiat un contract eu fiind persoana fizica.... cu o firma de distributie butelii aragaz cand imi livreaza buteliile cam 1 data pe luna imi dau si ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat maritica maritica am un SRL care se ocupa cu vanzarea de haine. Punctul de lucru a fost intr-un centru comercial care s-a inchis la 31 martie 2012 marfa o avem acasa la sediul ... (vezi toată discuția)